• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців обласної виставки «Речовий дизайн»

Вітаємо переможців обласної виставки «Речовий дизайн»

2019-05-24

В рамках загальної виставки науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість − тобі, Україно!» протягом квітня у чотирьох базових територіях області: Дніпровській, Криворізькій, Нікопольській та Павлоградській з метою підтримки художньо-технічного профілю науково-технічного напрямку позашкільної освіти, залучення учнівської молоді до творчої діяльності, набуття практичних компетенцій у певному виді діяльності, підтримки та розвитку мейкерських здібностей серед учнівської

Молоді, була проведена виставка «Речовий дизайн».

Проведення Виставки сприяло удосконалення форм і методів пропаганди досягнень вихованців художньо-технічних гуртків. Учасники мали змогу використати публічний простір для презентації власних творчих здібностей. В якійсь мірі, виготовлення експонатів для участі у Виставці на деякий час позбавило учнівську молодь впливу залежності від гаджетів шляхом включення у процес створення власних виробів.

У всіх базових територіях було організовано урочисте відкриття і відвідування Виставки учнями загальноосвітніх шкіл, батьківською громадою. Перебіг Виставки висвітлювався у інтернет - ресурсах.

Грамоти переможців виставки отримали вихованці ЦНТТ ШОРНІКОВА Анастасія (керівник Рахвалова І.Р.) та ПАУКОВА Єлизавета (керівник Морозова М.О.)

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.