• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо авіамоделістів Центру науково-технічної творчості !

Вітаємо авіамоделістів Центру науково-технічної творчості !

2012-08-20

/Files/images/novini_tsntt/Сербія 4.jpg5-15 серпня 2012 року в місті Белград (Сербія) відбувся Чемпіонат світу з авіамодельного спорту (мікромоделі) серед юніорів в класі авіамоделей F-1-D.

Україну представляла команда Дніпропетровської області під керівництвом майстра спорту України, керівника гуртка Центру науково-технічної творчості м. Марганця Серебрякова Михайла Вадимович, яка виборола першість на Всеукраїнських змаганнях з авіамоделювання в червні цього року. До складу команди увійшли вихованці секції авіа моделювання міського ЦНТТ Сєдньов Дмитро, Жарий Денис, Борщевський Михайло. Для команди Марганця досвід міжнародних змагань з авіамоделювання був першим та відбувся завдяки підтримки директора ДОЦНТТ та ІТУМ Волкової Л.В.

Команди Японії, Угорщини. Франції, Румунії, Литви, США, Польщі, Німеччини та інших країн взяли участь у спортивному випробуванні.

В напружених змаганнях в спортзалі євро стандарту команда Дніпропетровської області посіла ІІІ місце, залишив позаду сильних суперників.

Вітаємо юних моделістів - марганчан та наставника команди Серебрякова М.В. з визнаною перемогою! Бажаємо вдалих злетів та нових спортивних досягнень!

/Files/images/novini_tsntt/Сербія 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.