Обласна аерокосмічна школа

2019-12-13

З 2012 року Міський центр науково - технічної творчості м. Марганця бере участь в унікальному освітньому інноваційному проекті «Обласна аерокосмічна школа». Організацію маштабного проекту здійснює КПНЗ «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді». Цього року в роботі школи взяли участь вихованці центру, учні Марганецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 зі своїм керівником гуртка, вчителем математики ЗОШ № 12 Козаченко С.Л. Програма перебування учнів у школі була насиченою. Заняття проводилися в національному центрі аерокосмічної освіти молоді України ім. О. М. Макарова, лабораторіях фізико- технічного факультету Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара. Слухачів школи ознайомили з історією факультету, його досягненнями в галузі ракетобудування. Вихованці були слухачами лекцій з астрономії, психології, журналістики та ознайомилися з життєвим шляхом першого космонавта України Леоніда Каденюка. Також для слухачів школи були проведені фахові екскурсії до коледжу ракетокосмічного машинобудування, пізнавальні зустрічі на базі ПАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод». Участь в цільовій програмі здійснено за кошти обласного бюджету та за підтримки батьків вихованців. .
Кожен бажаючий юний дослідник зможе взяти участь в наступній навчально - пізнавальній подорожі. Для цього слід зареєструватися на порталіhttp://aerospace.klasna.com та стати активним учасником школи.

/Files/images/aerokosmchniy/DSCN0076.JPG/Files/images/aerokosmchniy/DSCN0111.JPG/Files/images/aerokosmchniy/IMG_20191211_110455.jpg/Files/images/aerokosmchniy/IMG_20191211_121241.jpg/Files/images/aerokosmchniy/IMG_20191212_102507.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.