• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в роботі міського семінару зі STEM – освіти

Участь в роботі міського семінару зі STEM – освіти

2019-04-12

STEM – це наука, технології, інженерія та математика. Це – IT, фізика, хімія, біотехнологія, робототехніка, авіаційна та космічна галузі, це світ STEM - професій, потреба в яких зростає. Це широкий спектр наукових і технічних спеціалізацій, партнерства та досліджень.

STEM – освіта поєднує проектні методи, основою яких є інтеграція природничих науки у технологію, інженерію та математику.

Марганецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 з поглибленим вивченням математики у 8-11 класах долучилася до регіонального проекту «STEM на Дніпрі». З метою популяризації провідних ідей STEM – освіти, розвитку інтересу до природничо-математичних, технічних дисциплін, профорієнтації на базі закладу проведено семінар. У школі було оформлено виставки дитячої творчості, підготовлено тематичний випуск шкільної газети «Світ STEM – освіти», створено експозицію методичних матеріалів педагогів закладу.

До участі в роботі закладу долучилася директор ЦНТТ Морозова М.О. В рамках співпраці зі STEM – освіти колектив Центру створив виставкову експозицію технічних моделей, виробів та макетів вихованців.

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.