• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у профорієнтаційному проекті «Навчайся та працюй в Україні»

Участь у профорієнтаційному проекті «Навчайся та працюй в Україні»

2019-02-28

Дніпропетровщина бере активну участь у реалізації профорієнтаційного проекту «Навчайся і працюй в Україні» за сприянням навчально - методичного центру профтехосвіти у Дніпропетровській області і Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

В Марганці розгорнулось «Місто Майстрів» для педагогів та здобувачів освіти міста. В заході взяла участь директор ЦНТТ Морозова М.О.

Майстер - класи з робітничих професій представили ДНЗ «Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу», ДПТНЗ «Дніпровський центр професійної освіти», ДНЗ «Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій», ВПУ №55, Нікопольський професійний ліцей, ДПТНЗ «Нікопольський центр професійної освіти», ДПТНЗ «Марганецький професійний ліцей».

Основний мессидж спілкування - стратегія розвитку регіону в рамках освітніх реформ та співпраця профтехосвіти Дніпропетровщини із соціальними партнерами відповідно до потреб ринку праці регіону.

Всі учасники мали можливість обміну незабутніми враженнями від побаченого, професійним досвідом та позитивного настрою від спілкування.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.