• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інноваційний проект - «Обласна аерокосмічна школа»

Інноваційний проект - «Обласна аерокосмічна школа»

2018-11-22

З 2012 року Міський центр науково - технічної творчості м. Марганця бере участь в унікальному освітньому інноваційному проекті «Обласна аерокосмічна школа». Організацію маштабного проекту здійснює КПНЗ «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді». /Files/images/аерокосм.jpg

Мета проекту – впровадження дистанційної аерокосмічної освіти, популяризація технічної творчості молоді, отримання додаткових знань в галузях астрономії, космонавтики, моделювання за допомогою мережі інтернет всіма бажаючими, незалежно до їх географічного місцезнаходження та віку. Щорічно на базі Віртуальної аерокосмічної школи проводяться заняття обласної очної школи.
Цього року вихованці ЦНТТ, учні МПМШ № 11 та ЗОШ № 12 традиційно взяли участь в роботі школи. Програма перебування учнів у школі була насиченою. Заняття проводилися в національному центрі аерокосмічної освіти молоді України ім. О. М. Макарова, лабораторіях фізико- технічного факультету Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара. Слухачів школи ознайомили з історією факультету, його досягненнями в галузі ракетобудування. Під час навчальних занять учасники школи мали можливість долучитися до технічних лабораторних випробувань, ознайомитися з будовою ракетокосмічної техніки.
Також для слухачів школи були проведені фахові екскурсії до коледжу ракетокосмічного машинобудування, пізнавальні зустрічі на базі виробничого об’єднання «Південний машинобудівний завод», інтерактивні програми міського Планетарію.
Відвідали слухачі школи і Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, де для них були проведені цікаві ділові ігри та організоване змістовне спілкування.
Вихованці привезли із собою корисні добутки та незабутні враження, натхнення для подальшої роботи над творчими завданнями школи.
/Files/images/ерокосм 2.jpg
Участь в цільовій програмі здійснено за кошти обласного бюджету та за підтримки батьків вихованців закладу.
Кожен бажаючий юний дослідник зможе взяти участь в наступній навчально - пізнавальній подорожі. Для цього слід зареєструватися на порталіhttp://aerospace.klasna.com та стати активним учасником школи.
Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.