Перемоги на честь Дня Перемоги

2018-05-10

73 роки тому наша велика країна були звільнена мужніми воїнами від фашистських загарбників. 73 роки тому відбувся Парад Перемоги, Салют перемоги на честь воїнів - визволителів. Саме цій значущий події був присвячений міський захід- науково- технічна спартакіада, яка відбулася в позашкільному навчальному закладі «Міський центр науково- технічної творчості».

Молодші школярі змагалися у вправності з моделювання та присвятили свої перемоги мужнім солдатам, працівникам трудового фронту, жінкам та матерям, які ціною власного життя відстояли для нас мир на землі та щасливе майбутнє.

З перших вуст діти чули розповіді про історичні події та славні перемоги у визвольній війні від ветеранів війни - ст. лейтенантів запасу Рибко Валентини Василівни та Петелько Марії Михайлівни, від партизанки, учасниці підпілля Марганця Троценко Надії Миколаївни. Шановані гості подарували дітям низку душевних спогадів та виконання пісень воєнних років.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася член президіума міської Ради ветеранів війни та праці України Безверха Валентина Дмитрівна.

Найкращими моделістами в особистій першості за рішенням журі визнано:

за напрямом авіамоделювання Куцевола Арсенія (НВК «Ліцей –СЗШ № 10»), судномоделювання - Майстро Нікіту (МСЗШ № 2), початкове моделювання- Ковальову Анну (Марганецька гімназія).

Командну першість вибороли:

І- Гуманітарна гімназія

ІІ- НВК «Ліцей –СЗШ № 10»

ІІІ- ЗОШ № 3

/Files/images/спартак.JPG

/Files/images/спартакіада .JPG

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.