• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтелектуальний конкурс для юні Дніпропетровщини

Інтелектуальний конкурс для юні Дніпропетровщини

2018-03-28

28 березня 2018 року в Нікопольському міжшкільному центрі трудового навчання та технічної творчості відбувся регіональний обласний інтелектуальний конкурс «Модель майбутнього» серед школярів закладів позашкільної освіти та закладів загальної середньої освіти Нікопольського регіону.

Інтелектуальний конкурс «Модель майбутнього»– вже традиційний, щорічний захд, в якому беруть участь вихованці Центрую. Цьогорічна тематика- «Заклад позашкільноїосвіти майбутнього».
В конкурсі взяли участь у командному заліку 7 команд КПНЗО «Нікопольський міжшкільний центр трудового навчання та технічної творчості (м.Нікополь), 2 команди Центру технічної творчості м.Марганця, учні загальноосвітніх шкіл № 6, 14, м.Нікополя.

Команди змагалися у різних вікових категоріях: до 11 років та з 12 до 17 років. За результатами оцінювання друге командне місце у старшій віковій категорії посіла команда Центру науково-технічної творчості м.Марганця (Щербань Андрій, керівник – Береда О.С.) . Робота учасниці молодшої категорії Шорнікової Анасатсії була відмічена грамотою за креативність.

Команди були нагороджені грамотами Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді за призові місця, за активну участь у конкурсі, за креативність задуму моделі, якість та майстерність виготовлення моделі та солодкими подарунками.
/Files/images/Модель майбутнього 2.jpg /Files/images/Модель майбутнього область 2018.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.