Молодь підкорює «Мирний космос»

2018-02-16

Дніпропетровщина – це космічна столиця України. Захоплення космосом завжди було притаманним молоді нашого регіону./Files/images/Мирний космос.jpg

І сьогодні в позашкільних навчальних закладах області працюють гуртки ракетно - космічного напрямку. Через заняття в них пройшли сотні майбутніх учених.
Щорічно Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді при підтримці департаменту освіти і науки облдержадміністрації проводить обласний конкурс ракетно-космічного моделювання «Мирний космос».

Конкурс проводиться з 1981 року і збирає багато юнаків та дівчат віком від 7 до 18 років.
Цього року наш Конкурс зібрав більше 120 учасників з міст: Дніпра, Кам’янського, Жовтих Вод, Кривого Рогу, Марганця, Новомосковська та районів області.
Найбільшу зацікавленість в цьому році виявили конкурсанти в розділах: ракетно-космічна техніка, програмування та обчислювальна техніка, космічна фізика та астрономія, історія розвитку авіації та космонавтики.

В складі делегації від міста свою дослідницьку роботу представляв Щербань Андрій, вихованець гуртка космічного макетування та моделювання.

Чекаємо на результати конкурсу!/Files/images/МК 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.