• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЦНТТ- в десятці найкращих позашкільних закладів області !!!

ЦНТТ- в десятці найкращих позашкільних закладів області !!!

2016-07-05

В області функціонують 18 профільних позашкільних навчальних закладів науково-технічного напряму: 8 станцій юних техніків, 7 центрів науково-технічної творчості, клуб науково-технічної творчості, 2 клуби юних техніків, єдиний в області клуб “Юний авіатор” 43 багатопрофільні заклади, що мають у своєму складі технічні відділи.

У позашкільних навчальних закладах області науково-технічною творчістю у 2015/2016 навчальному році охоплено 18385 вихованців, близько 30 тис. вихованців у гуртках навчальних закладах усіх типів з науково-технічного напряму позашкільної освіти.

З метою збільшення охоплення гуртковою роботою учнівської молоді позашкільні навчальні заклади області розширюють сферу освітніх послуг, що дає можливість збільшити кількість дітей, які здобувають освіту за інтересами, формують власні навички, розвивають професійні уміння.

За підсумками роботи у 2015 – 2016 навчальному році складено рейтинг участі ПНЗ в профільних масових заходах та методичних заходах (наказ департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 02.06.2016 року № 436/0/212-16 ). Міський Центр науково - технічної творчості м. Марганця за рейтингом діяльності обрано до десятки найкращих закладів області з розвитку науково - технічної творчості.

Вітаємо учнівський та педагогічний колектив Центру!!!!.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.