• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про міський конкурс з технічного дизайну

Про міський конкурс з технічного дизайну

2011-10-20

/Files/images/м_ський конкурс техн дизайну 012.jpg

Третій рік поспіль Центр науково-технічної творчості проводив вже традиційний міський конкурс з технічного дизайну. Ось і цієї осені- 20 жовтня навчальний заклад гостинно розкрив свої двері для юні нашого міста- молодших школярів,які прагнули перевірити власні знання та творчі здібності. Команди від 11 навчальних закладів взяли участь у конкурсному випробуванні, проявили переконливу активність, відмінну підготовку та велику зацікавленість до технічної творчості.

Прагнення до навчання, до знань, до творчості, до вирішення посильних дитячих завдань- це велика турбота, клопітка праця вчителів, керівників гуртків, батьків та вихованців. І хоча переможців цього випробування лише декілька, однак задоволення від конкурсу отримали всі учасники- турботливі активісти батьківського комітету ЦНТТ забезпечили всіх дітей матеріалами для роботи та подарункам на згадку, а весела ігрова програма за участю дотепного клоуна не залишила нікого байдужим.

Згідно підсумків конкурсу, командна першість розподілена так:

I місце– команда сш № 1

IIмісце– команда сш № 11 та сш № 3

ІІІ місце-розділили команди сш № 6 та сш № 5.

В особистій першості високі результати показали:

Воітова Віталіна , Романенко Аліна, Андрейчук Олена (сш № 1), Щербань Андрій, Мєрєнкова Еліна ( сш № 11), Юрков Максим ( сш № 3), Лінівенко Еліна (сш № 6), Депутатов Юрій (сш № 5), Овсянікова Дарина (сш № 10).

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.