• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в роботі обласної аерокосмічної школи

Участь в роботі обласної аерокосмічної школи

2015-12-07

Наприкінці листопада вихованці міського Центру науково - технічної творчості, учні ЗОШ № 3, 9 та 11 під керівництвом педагога Береди О.С. взяли участь в очному навчанні школи.

Для учасників школи в національному центрі аерокосмічної освіти молоді України досвідчені науковці провели екскурсію та лекційно-практичні заняття. З дітьми працювали кандидати технічних наук, доценти Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара. Слухачі відвідали Дніпропетровський Планетарій та музей космонавтики. Діти ознайомились з експонатами музею, з діючими макетами приладів, відвідали кабінети астрономії. Пізнавальною для слухачів стало відвідування Южмашу-державного підприємства «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод імені О.Макарова». Попри складну економічну ситуацію на одному із найбільших гігантів промисловості, діти змогли знайомитися із науково-виробничим комплексом ракето-космічної техніки.

Насичена та змістовна поїздка відбулася завдяки благодійної підтримки Ради Центру науково-технічної творчості.

Запрошуємо усіх допитливих юнаків та дівчат долучитися до захоплюючих занять аерокосмічної школи! Зареєстуйтеся Інтернет-сайті проекту – http://aerospace.klasna.com та отримайте можливість доступу до навчальних матеріалів!

/Files/images/IMG_3201.JPG

/Files/images/IMG_3365.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.