• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Турнір із судномодельного спорту «Юні мореплавці» пам’яті Василя Миколайовича Кіпріянова

Турнір із судномодельного спорту «Юні мореплавці» пам’яті Василя Миколайовича Кіпріянова

2011-10-13

В Центрі науково-технічної творчості існує багато різноманітних гуртків та секцій. Особлива секція серед всіх – судномодельний гурток- і не лише тому, що гурток-

«старожил» працює від початку існування закладу, а це більш ніж 60 років. Судномоделювання- одна із найбільш складних для опанування учнями секцій спортивно-технічного напрямку.

17 років свого наповненого життя віддав становленню судномодельного спорту в нашому місті Василь Миколайович Кіпріянов. Допитливим підлітком прийшов до станції юних техніків і залишився тут на багато років. Велика відданість своїй справі, щирість та професіоналізм, безмежна любов до дітей, мудрість та турбота, життєрадісність та закоханість у море, прагнення жити та творити- все це раптово обірвалося 12 жовтня 2010 року. Але добра пам’ять про вчителя назавжди залишиться в серцях вихованців, в самих добрих спогадах та світлих думках.

Саме тому Центр науково-технічної творчості започаткував турнір із судномодельного спорту «Юні мореплавці» та приймав на своїй базі молодших школярів міста. Понад 40 зацікавлених творчістю дітей змагалися у доведенні власних конструкторських здібностей- опановували ази суднобудування, дотримання правил змагань з технічних видів спорту, виконання основних вимог під час запуску моделей у модернізованому басейні закладу, старші вихованці вправлялися із дорослими обов’язками інструкторів заходу. В ході турніру визначилися лідери, які за результатами оцінювання суддівської колегії стали призерами особистої першості. Так, в напруженому творчому випробуванні 1 місце посів уч. 11 школи Залогін Михайло, 2 місце- Ліщовий Станіслав (сш № 2) , 3 місце- Івахненко Віталій (сш № 11).

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.