Профільна зміна «Юний технік»

2015-07-10

/Files/images/nov_novini/IMG_1507.JPG

З 22 червня по 1 липня 2015 року в міському Центрі науково-технічної творчості працювала профільна зміна «Юний технік». Для педагогів профільної зміни головним завданням відпочинку дітей стали організація відпочинку вихованців, формування прагнення вести здоровий спосіб життя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і собою.

Виховний процес з дітьми в профільній зміні поєднував відпочинок, працю, спорт, які об’єднували тематичні дні: День Казки, День Актора, День Мандрівника, День Літніх розваг, День Нептуна, День Гумору. Майже кожного дня з вихованцями зміни проводилися конкурси, до яких діти завзято готувалися, проводилися різні спортивні змагання. Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не була залишена без уваги. Загони та діти-переможці нагороджувались призами.

Особливу увагу приділили фізично-оздоровчому, національно-патріотичному вихованню, поваги і шани до народних звичаїв і традицій, краєзнавству. Кожен день у профільній зміні був насичений новими подіями, враженнями, почуттями. За час зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання.

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.