Марганчани знову серед найкращих

2015-06-19

Учасників Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі літаків) зустрічало цього тижня шахтарське трудове місто Марганець Дніпропетровської області.

Вже вп’яте Всеукраїнські змагання з авіа моделювання проводяться Українським державним Центром позашкільної освіти спільно з Дніпропетровським обласним центром науково – технічної творчості та інформаційних технологій та з міським Центром науково – технічної творчості Марганця.

У всі часи спорт об’єднував людей, спільноти, колективи, регіони та країни. Цього разу завдяки підтримки голови профспілкового комітету ПАТ МЗГК Буряка Анатолія Івановича комфортна, простора зала спорткомплексу комбінату відчинила двері для юних моделістів з різних куточків України, які приїхали на спортивне випробування високого рівня.

З цією подією спортсменів привітали

- заступник начальника управління освіти виконкому Марганецької

міської ради Мілько Алла Георгіївна,

- завідувач лабораторією авіа моделювання Українського державного

Центру позашкільної освіти Міленін Ігор Миколайович,

- завідувач сектором позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки ДОДА Федорченко Катерина Єгеніївна,

- директор Дніпропетровського обласного центру науково – технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Волкова Людмила Василівна,

- відповідальний секретар Марганецької міської ради ветеранів України

Таран Іван Федорович.

Змагання відбулися напередодні Дня скорботи за загиблими у ІІ світовій війні, тому свої перемоги юні авіатори присвятили пам’яті тих, хто поклав своє життя за щасливе майбутнє поколінь та стали внеском у розбудову мирного, спокійного, впевненого життя нашої держави України!

Із вагомою «солодкою» підтримкою до моделістів звернувся директор товариства з обмеженою відповідальністю виробничо – комерційної фірми «Марганецький хлібозавод», депутат міської ради Волошин Андрій команд- учасниць.

За результатами польотів, командна першість розподілилася таким чином:

І місце – команда Дніпропетровської області на чолі з тренером Серебряковим Михайлом Вадимовичем, майстром спорту України

ІІ місце – команда ЦНТТ м. Марганця

ІІІ місце – ЦД та ЮТ Петрівського району Кіровоградської області

В особистій першості переможні та призові місця за різними класами моделей вибороли юні марганчани:

Жарий Денис – І, І, І

Кузуб Нікіта – ІІ

Седньов Дмитро – І, ІІ, ІІ

Вітько Юрій – І

Клименко Владислав – ІІ

Вітаємо спортсменів та тренера команди!

/Files/images/nov_novini/IMG_1346.JPG/Files/images/nov_novini/IMG_1365.JPG/Files/images/nov_novini/IMG_1456.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.