• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Команда авіамоделістів - срібні Чемпіони Європи

Команда авіамоделістів - срібні Чемпіони Європи

2015-04-06

/Files/images/nov_novini/авіа перемога3.JPG

Команда юних авіамоделістів міського Центру науково – технічної творчості представила Україну на Чемпіонаті Європи з авіамодельного спорту, який відбувся 28.03- 02.04. 2015 року в м. Сленік Прахова (Румунія). В 2014 році юні моделісти стали переможцями всеукраїнських змагань з авіамодельного спорту та вибороли право представляти Україну на міжнародному заході. Спортивний захід проходив під егідою Міжнародної Федерації авіамодельного спорту FAI та Федерація авіамодельного спорту Міністерства Молоді і Спорту Румунії зібрав моделістів з різних країн Європи.

Соляна шахта Сленік Прахова - район, де в 1970, 1982, 1994, 1998, 2000, 2002, 2004, 2006, 2014 р.р. відбувся Чемпіонат світу, в 1973,1991 та 1997 р. р.- Чемпіонат Європи.

Команда авіамоделістів під керівництвом майстра спорту України Серебрякова М. В.- злагоджений та досвідчений колектив, який на високому рівні зарекомендувала себе на спортивній ниві. Учасники команди Седньов Дмитро, Жарий Денис, Вітько Юрій - багаторазові чемпіони Дніпропетровської області, переможці всеукраїнських змагань, Етапів Кубку України, Чемпіонату України в класі мікромоделей літаків F-1-D.

Двоє юнаків з команди - Седньов Дмитро, Жарий Денис- майстри спорту України. Вітько Юрій- кандидат в майстри спорту.

В 2012 р. спортсмени на чолі з тренером вибороли «бронзу» на Чемпіонаті світу в Сербії. В 2013 р. також в Сербії команда авіамоделістів стала переможцем Чемпіонату Європи серед юніорів. Наполеглива, щоденна копітка праця в технічній лабораторії Центру, здобутки у профільних заходах - це визнання Дніпропетровщини не лише на теренах України, але й на міжнародній спортивно - технічній арені.

Моделісти авіамодельного гуртка міського Центру науково – технічної творчості на чолі з тренером, майстром спорту України Серебряковим Михайлом Вадимовичем вибороли ІІ командне місце в міжнародних змаганнях. Спортсмен команди Жарий Денис став бронзовим призером в особистій першості.

Команда нагороджена організаційним комітетом медалями, дипломами та кубками FАІ.

нагородження переможців

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.