• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Комп’ютерна перлинка» розкриває таланти марганчан

«Комп’ютерна перлинка» розкриває таланти марганчан

2014-11-19

Колись у давнину мудрі люди казали: «Навчання у молоді роки- креслення на піску, у зрілі роки- різьблення по камінню». В наш час бурхливого розвитку виробництва та поширення новітніх технологічних процесів, дуже важливим чинником виступає розумова діяльність людини. В сьогоденні знання для юних- це та яскрава коштовність, вартість якої складно переоцінити. Накопичені в шкільні роки знання- це той скарб, який можна буде витрачати протягом багатьох наступних десятиліть.Саме тому велика увага в навчально-виховному процесі приділяється опануванню комп’ютерної грамотності та основ інформаційних технологій.

19 листопада Марганецька гімназія гостинно зустрічала учасників міського конкурсу інформаційних технологій «Комп’ютерна перлинка», який був організований міським методичним об’єднанням вчителів інформатики та міським Центром науково- технічної творчості).

Захід, в якому взяли участь команди всіх шкіл та ЦНТТ, був присвячений 70 річниці Перемогу у Великій Вітчизняній Війні. Засобами програми Раint конкурсанти- учні 5- 8 класів- створювали малюнки за темою «Незгасимий вогонь Перемоги».

Біль та випробування людей в роки війни, радість мирного життя, безмежна вдячність поколінь та вічна пам’ять в серцях мільйонів- все це знайшло відображення в роботах юних знавців інформаційних технологій.

Комітету поважного журы довелося обирати з яскравих, самобутніх, цікавих робіт талановитих та креативних учасників- знавців комп’ютерної грамоти. Роботи, виконані з дотриманням всіх вимог та правил конкурсу, вразили членів журі глибиною думок, композиційними постановами та цікавими сюжетними ідеями.

Вітаємо переможців конкурсу та їх наставників:

Молодша вікова група :

І- Білих Сергій, 9 школа (вчитель Велика О.В.)

ІІ- Залюбовська Катерина, 9 школа, вихованка ЦНТТ (кер. гуртка Велика О.В.)

ІІІ- Ярощук Аліна, 2 школа (вчитель Кривощокова М.І.) та Ряднова Карина, 12 школа (вчитель Черевко І.І.)

Старша група:

І- Талалайченко Катерина, 2 школа (вчитель Кривощокова М.І.) та Хмільковська Тетяна, НВК "Ліцей- СЗОШ № 10" (вчитель Трайно С.О.)

ІІ- Костюченко Уляна, 11 школа (вчитель Лінник А.В.)

ІІІ- Кігітов Єгор, 12 школа (вчитель Черевко І.І.)

Щиро вітаємо переможців!

/Files/images/novini_tsntt/DSC_0235.JPG/Files/images/novini_tsntt/DSC_0248.JPG/Files/images/novini_tsntt/Талалайченко=8 клас=2 школа.jpg/Files/images/novini_tsntt/Білих=6 клас=9 школа.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.