• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у Всеукраїнському семінарі- практикумі для голів обласних методичних об’єднань з авіа-, авто-, ракето-, судномодельного напрямків, картингу та радіозв’язку

Участь у Всеукраїнському семінарі- практикумі для голів обласних методичних об’єднань з авіа-, авто-, ракето-, судномодельного напрямків, картингу та радіозв’язку

2014-10-26

/Files/images/novini_tsntt/ф.jpg

З 23 до 25 жовтня 2014 р. відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних методичних об’єднань з авіа-, авто-, ракето-, судномодельного напрямків, картингу та радіозв’язку, організований Українським державним центром позашкільної освіти. На семінар приїхали 75 учасників з вісімнадцяти областей України (Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської) та з м. Києва.

В роботі заходу взяв участь керівник авіамодельного гуртка ЦНТТ Серебряков М.В.

На відкритті семінару з вітальним словом виступили директор Українського державного центру позашкільної освіти Шкура Геннадій Анатолійович, який побажав присутнім плідної роботи, а також президент Національної Федерації судномоделізму та судномодельного спорту України Демиденко Сергій Степанович та президент Української Федерації автомодельного спорту Шкоруп Володимир Миколайович.

На семінарі обговорювались загальні питання: з розвитку методичної служби, шляхів покращення спортивних досягнень, проведення заходів Всеукраїнського рівня та уточнювались календарні плани відповідно до напрямків. Конкретно обговорювалась ретельніша підготовка місць проведення різних змагань з метою підвищення їх безпеки. Голови методичних об’єднань отримали пакет інформаційно-методичних матеріалів та вичерпні консультації з питань ведення ділової документації щодо роботи методоб’єднань. Було проведено практичне заняття по застосуванню інноваційних технологій в роботі суддівських колегій та розглянуто багато інших нагальних питань по кожному з напрямків роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.