• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Допомагаємо іншим – формуємо власну громадську самосвідомість

Допомагаємо іншим – формуємо власну громадську самосвідомість

2013-12-07

/Files/images/novini_tsntt/допомога дітям.jpg07 грудня 2013 року гуртківці Центру науково-технічної творчості долучилися до масових заходів з нагоди Всесвітнього дня інваліда.

За рішенням Парламенту ЦНТТ – органу учнівського самоврядування Центру – з метою проведення майстер-класу для дітей з особливими потребами в ЦКПР були відправлені досвідчені гуртківці ЦНТТ.

Відкритий майстер-клас до Всесвітнього дня інваліда став традиційною одноденною соціальною акцією для вихованців Центру, які активно та відповідально готуються до неї.

Цього року темою для роботи творчої майстерні став Новий рік, і дітлахи мали змогу виготовити разом з нашими інструкторами новорічну листівку.

Під час розробки практичного завдання майстер-класу було враховано особливості контингенту дітей, для яких проводився масовий захід.

Ми, педагоги ЦНТТ, радіємо, що наші діти прагнуть робити добро іншим, працюють для того, щоб принести радість хворим дітям, виховуючи тим самим в себе громадянську самосвідомість, великодушність та небайдужість до чужих проблем!

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.