Осінні канікули у ЦНТТ

2013-10-27

/Files/images/novini_tsntt/ліс.jpg

Похмура погода - ще не привід нудьгувати, тим більше під час канікул! Тому у Центрі науково-технічної творчості на канікулярний час було заплановано цікаві і різнопланові заходи для того, щоб кожний гуртківець знайшов собі заняття до душі і повноцінно відпочив від навчання.

Осінні канікули розпочалися в ЦНТТ гамірною і веселою ігровою програмою «Саморобкіни, ВПЕРЕД!». Рухливі ігри – це саме те, що потрібно дітям для здоров’я і гарного настрою. Традиційно канікули не минули без пізнавальної вікторини. Наші юні техніки мали змогу не тільки похвалитися глибокими знаннями, а й дізнатися щось нове. Запитання вікторини були розподілені з урахуванням різного віку учасників. Тут проявили себе наші розумники.

Користуючись гарною погодою, вихованці ЦНТТ з дорослими відвідали парк ім. Островського – там діти зібрали природні матеріали для роботи на гурткових заняттях, а також провели час з користю на свіжому повітрі. Маленькі непосидьки були задоволені!

Зрештою, тиждень завершився конкурсом колажів – цей вид творчості зарекомендував себе якнайкраще ще влітку, ставши улюбленим для наших творчих натур. А тепер, з новими силами – до нової чверті!

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.